Прогнози за 25.06.2019 г.

Интер Турку – ВПС Вааса
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Изненадващо или не, Интер Турку е лидер в първенството на Финландия след изминаване на първата третина от сезона. Това се дължи най-вече на резултатите им от края на април до сега, в които имат 5 победи от 7 мача. Срещу тях е съперник, който по принцип е от тяхната черга, но не и през този сезон. ВПС Вааса все още са без победа и по този показател са единствени в шампионата. Представянето им върви към упадък и, докато в началото правеха много равенства, сега в последните си 5 мача имат само загуби. Прогноза 1.

Илвеш – КПВ
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Близко до първото място е тимът на Илвеш, който с един страхотен дефанзивен стил постигнаха 19 точки от 10 мача. Само 4 гола допуснаха в тези 10 мача, което е безспорно феноменален успех. КПВ имат една победа за разлика от ВПС, но въпреки това делят последното място с този отбор, след като повечето им останали мачове бяха загубени. Прогноза 1.

КуПС Куопио – ФК Лахти
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – И двата отбора да отбележат – Да
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Страхотна възможност за залог като се вземе предвид, че в последните 9 мача 8 пъти видяхме и двата отбора да вкарват голове, като в последния мач и единствен за този сезон до момента видяхме по 3 гола и от двата тима. Прогноза И двата отбора да отбележат – Да.

ИФК Мариехамн – ХИК Хелзинки
Финландия
Час – 18:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Шампионът на Финландия ХИК Хелзинки трябва да подобри представянето си, ако иска защита на титлата, но все пак очакваме да спечелят този мач дори и само заради историята, която показва 6 победи в последните 7 мача и още по-дълга серия от мачове без загуба. Не бива да се забравя и че ИФК Мариехамн също не показва блестяща игра през този сезон и всъщност е зад ХИК Хелзинки в подреждането. Прогноза 2.