Сигурните футболни прогнози

ИФК Мариехамн – ФК Интер
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
ИФК Мариехамн са лидери във временното класиране и се намират в серия от 4 поредни победи. Те вече отпаднаха от Лига Европа и ще се съсредоточат единствено върху опита да стигнат до титлата в първенството. Днешният им противник не се вижда как ще ги спре. ФК Интер са в серия от 4 поредни загуби, а като гост имат 6 поредни поражения. Мариехамн е по-добрият отбор и като домакин не би трябвало да има проблеми. Прогноза 1.

ВПС Вааса – КуПС Куопио
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Домакините навлязоха в серия от 5 поредни победи, която им помогна да се изкачат до първата тройка в класирането. Те допуснаха само един гол в тези 5 мача. Гостите също са в сравнително добро моментно състояние, но като гост на отбор в толкова добра форма винаги е много трудно. Прогноза 1.

Юргарден – Сундсвал
Швеция
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Юргарден спечелиха безапелационно последните си 4 мача срещу Сундсвал. Те не започнаха сезона по желания начин, но пък винаги се представят силно срещу този съперник, а и той не е в никак добра форма, така че очакваме да си спечелят някоя глътка въздух в борбата за по-предните места в класирането. Прогноза 1.

Елфсборг – Йостерсундс
Швеция
Час – 20:00
Прогноза – Х
Коефициент – 4.00
Сигурност – 4/10
Коефициентът за Х няма как да не ни изкуши, тъй като ремито е напълно възможен развой на този мач. Елфсборг имат 3 равенства в последните си 4 мача, а Йостерсундс – 2 от последните 5 мача. Близкият им точков актив е също довод в посока на равенството. Прогноза Х.