Прогнози за 25.07.2017 г.

Карабах – Шериф
Трети квалификационен кръг на Шампионска лига
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
В отбора на Карабах се изляха много пари през последните години и сега тимът може да се причисли към добрите европейски отбори от средно ниво. През миналия сезон, тимът успя да направи добра кампания в Лига Европа, където отпадна в групите, но не и без бой. След това, тимът спечели убедителното първенството на Азербайджан, което във всеки случай е доста по-силно от това на Молдова. Молдовския Шериф може да е доволен, че въобще стигна до тук, след като отстраниха албанския Кукеши заради един гол в повече на чужд терен. Тимът на домакините се оценява като многократно по-скъп от този на гостите и ще е логично да победи в домакинството си. Прогноза 1.

Партизан – Олимпиакос
Трети квалификационен кръг на Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
В балканското дерби между Партизан и Олимпиакос, видимо предимство има тимът на гърците. Партизан не изживява най-силния си исторически период, докато Олимпиакос всяка година се представя успешно на европейската сцена и редовно печели силното гръцко първенство. През миналия сезон, гърците стигнаха до осминафинал в Лига Европа. Никога не е лесно да победиш Партизан в Сърбия, но гостите са фаворити и при този коефициент залогът си заслужава. Прогноза 2.

Вардар – Копенхаген
Трети квалификационен кръг на Шампионска лига
Час – 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Вардар изненадаха футболния свят с гръмката си победа над Малмьо, но едва ли ще имат сили за втора такава сензация и срещу тима на Копенхаген, който през миналия сезон натрупа 9 точки в групата си в Шампионската лига и след това отстрани Лудогорец в Лига Европа. Гостите са категоричен фаворит в тази среща. Прогноза 2.

Стяуа – Виктория Пилзен
Трети квалификационен кръг на Шампионска лига
Час – 20:30
Прогноза – Х
Коефициент – 3.10
Сигурност – 4/10
Тук трудно можем да дадем предимство на единия или другия отбор, заради което най-апетитна изглежда възможността да се заложи за равенство. Двата тима се оценяват като сравнително равностойни от специалистите, като и двата тима се класираха за групите на Лига Европа и отпаднаха в тях през кампанията 2016/17. Очакваме да оставят битката да се реши в реванша в Чехия. Прогноза Х.