Прогнози за 25.07.2019 г.

АЕК Ларнака – Левски
Втори предварителен кръг на Лига Европа
Час – 18:30
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.85
Сигурност – 7/10
Изненадващо, но в момента Левски изглежда един от българските отбори в най-добро състояние преди голямата европейска четвъртък вечер, в която ще играят и четирите ни клуба. Тимът спечели с 2:0 и двата мача в предишния кръг, а и започна по сравнително приличен начин участието си в efbet Лига. Сините фенове са доволни от селекцията и работата на Петър Хубчев и очакват добри неща от отбора. Ние също очакваме Левски да се представят добре в този мач, въпреки своята т.нар. прокоба. АЕК Ларнака е отбор от Кипър, който се оценява на два пъти по-малка стойност от столичния клуб. Прогноза двоен шанс Х2.

ЦСКА-София – Осиек
Втори предварителен кръг на Лига Европа
Час – 18:30
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Феновете в червено са в другата крайност и са бесни от случващото се в тима. Те не се успокояват от победата на Титоград в Лига Европа и с право, защото всички видяхме, че черногорският тим е на много ниско ниво. За капак на всичко дойдоха слабите им мачове на стадион “Българска армия“ в първенството, където Етър и Черно море им вкараха общо 5 гола. Те имаха нещастието и да срещнат най-силния съперник за българските тимове. Осиек е водещ хърватски отбор в момента, който прави трансфери за милиони и има много млад и боеспособен състав, така че не можем да предвидим положителен изход за “Армейците“. Прогноза двоен шанс Х2.

Локомотив Пловдив – Спартак Търнава
Втори предварителен кръг на Лига Европа
Час – 20:30
Прогноза – Х
Коефициент – 3.20
Сигурност – 4/10
На хартия двата тима трябва да са равностойни и точно това очакваме поне в първия мач. Спартак Търнава е много по-познато име в Европа, тъй като тимът редовно участва в европейските клубни турнири, а в някои случаи и с успехи, но сега тимът е отслабен в сравнение с минали години. В предишния кръг те стартираха много слабо със загуба с 2:0 като гост от Радник Биелина. Днес едва ли ще допуснат толкова слаба игра, но все пак не очакваме и да победят на “Лаута“. Прогноза Х.

Валур – Лудогорец
Втори предварителен кръг на Лига Европа
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
За Лудогорец вече не трябва и дума да става за нещо различно от тяхна победа, тъй като разликата в класите тук може да се забележи и от космоса. Само 3 пъти се е случвало на Валур да не отпаднат в първия кръг в Европа, въпреки че имат над 20 участия в европейските клубни турнири. Съставът на домакините не е напълно професионален дори. Те загубиха с 0:3 и 2:0 в двата си мача срещу Марибор в Шампионска лига. Прогноза 2.