Прогнози за 25.08.2017 г.

Кьолн – Хамбургер
Германия
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Двубоите между Кьолн и Хамбургер се славят с това, че често завършват с победа за отбора, който има комфорта да играе пред собствена публика. Кьолн победи Хамбургер на своя стадион с 3:0 през миналия сезон, като тогава Хамбургер завършиха като втория най-слаб гост в Бундеслигата, докато Кьолн бяха сред най-силните домакини. Затова и сме на мнение, че домакините ще победят. Прогноза 1.

ПСЖ – Сент Етиен
Франция
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 7.00
Сигурност – 3/10
Неоспорим е факта, че ПСЖ са фаворити в този мач, но от друга страна е вярно и твърдението, че букмейкърите им дават прекалено голямо предимство. Едва 1.10 е коефициента за домакините в Bet365, а трябва да отбележим, че Сент Етиен започна сезона с три победи от три мача и нито един допуснат гол. Освен това, Сент Етиен откраднаха точка от гостуването си на ПСЖ през сезон 16/17. Не ни се вижда невъзможно да вземат най-малко точка и тази вечер. Прогноза двоен шанс Х2.

Силкеборг – Хобро
Дания
Час – 21:15
Прогноза – 1
Коефициент – 2.60
Сигурност – 6/10
Стойност виждаме и в залозите за Силкеборг. Те се представиха зле в гостуванията си от старта на кампанията, но за сметка на това регистрираха две победи в двете си домакинства. Новакът Хобро пък не успя да спечели нито едно от трите си гостувания. Добър коефициент за домакините. Прогноза 1.

Сьондерийске – Олборг
Дания
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
Сьондерийске имат категорично предимство в последните преки двубои срещу днешния си съперник – пет победи от пет мача за последните две календарни години. Противникът им не успя да отбележи гол в нито един от последните си три мача, което още повече увеличава шансовете на домакините. Прогноза 1.