Прогнози за 25.08.2019 г.

Удинезе – Милан
Италия
Час – 19:00
Прогноза – 1Х
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Не очакваме чудеса от Милан, поне не и в началото на първенството. След посредствения минал сезон, те взеха няколко добри играча, но на много млада възраст (21 или по-млади) и ще им трябва време за свикване. Удинезе е корав тим, който показва, че знае как да играе срещу Милан – само 2 загуби имат за последните 7 мача с “Росонерите“. Прогноза двоен шанс 1Х.

Спал – Аталанта
Италия
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Няма защо да не очакваме нов силен сезон за Аталанта, които продадоха само един важен играч от състава, който ги класира за участие в Шампионската Лига. Определено “Бергамаските“ ще бъдат фактор и през този сезон и прогнозираме победа за тях на старта срещу 13-ия от миналия сезон Спал. Прогноза 2.

Рома – Дженоа
Италия
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Рома направи много силно меркато това лято, закупиха почти цял един нов отбор от качествени футболисти, а освен това са и с нов треньор в лицето на Пауло Фонсека. За сега е трудно да се каже какво можем да очакваме от отбора при толкова много промени, но домакинството на Дженоа е добра възможност за всички нови лица да се докажат, тъй като “Грифоните“ не са от неудобните отбори за Рома – “Вълците“ имат 7 победи и 1 равен в последните 8 мача срещу тях. Прогноза 1.

Каляри – Бреша
Италия
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Каляри спечели 3/4 от точките си през миналия сезон на “Сардиния Арена“. За тях домашната обстановка е много важна и за съжаление на новака Бреша те ще започнат участието си при най-силните именно на този стадион. Не смятаме, че Бреша ще бъде на високо ниво в елита. Преди седмица те загубиха от тим от Серия Б за купата. Прогноза 1.