Прогнози за 25.08.2020 г.

Международни | Шампионска Лига
ПАОК - Бешикташ
9:00 pm
ПАОК имаха повече време да се подготвят за този мач. Бешикташ не успяха да изиграят дори един приятелски мач, а освен това не могат да съберат пълен състав и ще играят с играчи на по-ниско ниво на някои постове, включително и всички в нападение. Играчите на гръцкия отбор е по-балансиран и по-опитен. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

2.00

Сигурност: 60%
Международни | Шампионска Лига
Тирана - Цървена Звезда
9:00 pm
Тирана се класира за втория кръг след изненадваща победа над Динамо Тбилиси, но Цървена Звезда е още по-високо препятствие и според нас недостижимо за домакините. Единственият техен плюс е, че мачът е в Албания, но не вярваме и това да им помогне значително. Прогноза 2.

Прогноза

2

Коефициент

1.50

Сигурност: 90%
Русия | Висша лига
Арсенал Тула - ФК Химки
8:30 pm
Химки започна новия сезон по най-лошия начин - само 1 точка от 4 кръга. Арсенал Тула се бяха запътили по същия път, но в последния кръг взеха ценна победа над Динамо Москва, с което ни показаха, че са по-добър отбор от Химки. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

2.05

Сигурност: 60%
Русия | Висша лига
ФК Тамбов - ФК Сочи
6:30 pm
Тамбов спечели само един мач от началото на сезона, но в останалите двубои съперниците им бяха на твърде високо ниво - Зенит, ЦСКА Москва и Ростов. Сочи има повече точки, но при по-леки съперници. За сметка на по-малкия брой точки, Тамбов победи и в двата мача от миналия сезон. Прогноза двоен шанс 1Х.

Прогноза

Коефициент

1.60

Сигурност: 80%