Супер Лига на Турция

Ризеспор – Османлиспор
Турция
Час – 12:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
На Коледа, футболна Европа не остава без официални срещи благодарение на турското първенство, където днес ще се изиграят няколко интересни мача. Започваме с най-ранния между Ризеспор и Османлиспор. Домакините са на 15-то място и изявите им спокойно могат да се окачествят като разочароващи. Османлиспор доказаха класата си в Лига Европа, където финишираха начело на групата си. Отборът има пет победи и един равен в последните си шест мача и днес не ни се вярва да не успеят да победят. Прогноза 2.

Галатасарай – Аланяспор
Турция
Час – 18:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Галатасарай няма никакво право на грешка срещу новака в първата лига на Турция Аланяспор, ако не иска да изостане да притеснително разстояние от първото място. Домакините разполагат с много повече талант в състава си, у дома са силни, така че няма причина да се съмняваме в победата им. Прогноза 1.

Кайзериспор – Карабюкспор
Турция
Час – 15:00
Прогноза – 2
Коефициент – 3.00
Сигурност – 4/10
Кайзериспор играят ужасно в последния месец и загубиха всичките си последни пет мача за първенство. Така те са на последната 18-та позиция, докато противникът им е 10-ти в подреждането. Домакините са удобен съперник за Карабюкспор и очакваме днес да запише четвъртата си поредна победа срещу този отбор. Прогноза 2.

Анталияспор – Касъмпаша
Турция
Час – 18:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.50
Сигурност – 4/10
Смятаме, че тези два отбора и днес ще направят равностоен и изравнен сблъсък, каквито видяхме в последните две домакинства на Анталияспор срещу Касъмпаша, приключили с равенства. Двата отбора се движат по горе-долу един и същ начин в първенството и в момента се разделят от само една точка. Смятаме, че това ще продължи да бъде така и след днешния мач. Прогноза Х.