Прогнози за 25.12.2017 г.

Апоел Беер Шева – Макаби Хайфа
Израел
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.55
Сигурност – 8/10
Дори и на Коледа не липсват мачове за любителите на залозите. Един от тях е двубоят между лидера в израелското първенство Апоел Беер Шева и деветия Макаби Хайфа. Апоел Беер Шева играе много силно срещу днешния си съперник и има пет победи в последните шест мача срещу него. Те са и много силни домакини, докато Макаби е вторият най-слаб гост в Израел, така че победата им днес изглежда много вероятно. Прогноза 1.

Османлиспор – Акхисар Беледиеспор
Турция
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Домакините са доста назад в класирането, но причината за това е най-вече трагичното им представяне като гости, докато у дома имат четири победи в последните си пет мача. Акхисар не успяват да победят вече в осем поредни кръга и можем да дадем предимство в този мач на Османлиспор. Прогноза 1.

Апоел Афула – Бейтар Тел Авив Рамла
Израел 2
Час – 19:00
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Двата тима правят доста резултатни мачове на фона на средното ниво във втората лига на Израел. Те имат три оувъра в последните пет мача помежду си, а последният мач на този стадион завърши при резултат 2:5. Прогноза Над 2,5 гола.

Апоел Тел Авив – Апоел Петах Тиква
Израел 2
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.55
Сигурност – 8/10
Апоел Тел Авив ще излезе на първо място в класирането при победа днес и тя ще ги приближи към бързо завръщане в елитната дивизия. Те правят много добри резултати, особено в последно време – четири победи и един равен в последните пет мача – и са със сигурност по-добър отбор от Апоел Петах Тиква. Прогноза 1.