Прогнози за 25.12.2019 г.

Секция Нес Циона – Макаби Нетаня
Израел
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Навръх Коледа в християнския свят футбол не се играе, но все пак има няколко интересни мачове от Израел, на които да обърнем внимание в днешния ден. В първия от тях Макаби Нетаня ще опита да продължи добрата си форма, която се изразява в 4 победи и 1 равен в последните 5 кръга. Новакът в израелския елит Секция Нес Циона е заслужено на последно място след 1 победа в 14 кръга. Прогноза 2.

Апоел Тел Авив – ФК Ашдод
Израел
Час – 19:30
Прогноза – Двата отбора да отбележат – Да
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
С голове и от Апоел Тел Авив, и Ашдод завършиха последните 3 директни срещи. За последните 3 кръга, гостите направиха резултати 2:2 и 3:3. В последните кръгове Апоел или вкарва много, или допуска много, но очакваме днес да има и от двете по малко. Прогноза Двата отбора да отбележат – Да.

Бейтар Йерусалим – Апоел Ранана
Израел
Час – 20:15
Прогноза – Х2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Днес това ще бъде най-залаганият мач в света и почти всички играчи ще поставят парите си на Бейтар Йерусалим. Това е една от причините да очакваме изненада, но не единствената. Гостите не загубиха нито веднъж в последните 4 кръга, а в последния кръг не се дадоха на втория Макаби Хайфа. Бейтар Йерусалим изпитва много колебания в домакинствата си, а в последния директен мач победител е Апоел Ранана. Прогноза двоен шанс Х2.