Италия Серия Б

Ливорно – Про Верчели
Италия Серия Б
Час – 16:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Много важен двубой в битката за оцеляване. И двата отбора не се намират в добра форма, затова очакваме домакинското предимство да е решаващ фактор. Все пак Ливорно нямат загуба у дома в 5 поредни двубоя, докато Про Верчели не са печелили далеч от дома от 10 гостувания насам. Ливорно имат и две убедителни победи в последните си две домакинства срещу Про Верчели. Прогноза 1.

Специя – Трапани
Италия Серия Б
Час – 16:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.95
Сигурност – 7/10
Специя навлязоха в изключителна форма и това им позволи да се изкачат до четвъртата позиция във временното класиране. Те имат 7 победи и 3 равенства в последните си 10 двубоя. Противникът им е 10-ти в класирането. Трапани не е лош отбор, но при този коефициент си заслужава да се пробва залог за Специя. Прогноза 1.

Тернана – Пескара
Италия Серия Б
Час – 16:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.50
Сигурност – 5/10
Две неща ни карат да смятаме, че Тернана ще спечелят днес. Първото е, че гостите се намират в ужасна форма, губейки последните си четири мача, докато домакините спечелиха в последния кръг като гост срещу Авелино. Освен това, Тернана имат и сериозно предимство в преките двубои – две победи в последните два мача плюс успешен баланс и в предишните срещи. Прогноза 1.

Асколи – Виченца
Италия Серия Б
Час – 16:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
В тази двойка историята е на страната на гостите, но за сметка на това настоящето изглежда е в полза на домакините. Виченца не изживяват никак добър период. Те са на предпоследно място в класирането и не успяха да победят нито веднъж в последните 10 кръга. Срещу тях се изправя един изключително силно играещ в домакинските си мачове отбор на Асколи. Прогноза 1.