Квалификациите за Мондиал 2018

Черна гора – Полша
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Черна гора започнаха силно кампанията, но в последния кръг се сгромолясаха срещу Армения и по този начин силно намалиха шансовете си за участие на Мондиал 2018. Полша показват доста по-добра форма и са в серия от три поредни победи, заемайки първата позиция в таблицата. Едва ли гостуването в Черна гора ще бъде лесно като детска игра за гостите, но те разполагат с повече качество в състава си и шансовете им за победа са доста добри според нас. Прогноза 2.

Армения – Казахстан
Квалификации за СП
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
След като в предния кръг победиха Черна гора, очакваме арменците да се справят и с последния Казахстан. Гостуванията в Армения никога не са леки и черногорците не са първия сериозен отбор, който си е патил там. Казахстан загуби двете си гостувания до момента с 4:1 и 5:0, което показва, че тимът не играе никак добре далеч от дома. Прогноза 1.

Малта – Словакия
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – 2 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Смятаме, че осминафиналиста от последното Европейско Словакия, който спечели последните си два мача в групата с 4:0 и 3:0, ще премине с убедителен успех през гостуването си на нямащия нито една точка до този момент отбор на Малта. Гостите имат реални шансове да се борят за второто място в групата и едва ли ще пропилеят шанса си точно срещу Малта. Прогноза 2 с хендикап -1 гол.

Англия – Литва
Квалификации за СП
Час – 19:00
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Докато Словения и Словакия се очаква да се борят за второто място в групата, първото изглежда е запазено за англичаните. По традиция, Англия е много силна на квалификационния етап и този цикъл не прави изключение. Двата отбора се срещнаха в една група и в квалификациите за ЕВРО 2016, когато Англия записа две убедителни победи с 4:0 и 3:0. Нещо подобно смятаме, че ще видим и днес. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.