Прогнози за 26.03.2019 г.

Босна и Херцеговина – Гърция
Европейски квалификации
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.75
Сигурност – 7/10
Босна ще се опита да се възползва от слабостите на Гърция в гостуванията им, което не им позволява да постигнат нещо съществено и да се класират за голямо първенство. Босна в същото време спечелиха и двете си домакинства в Лигата на Нациите срещу силните отбора на Австрия и Северна Ирландия, като с домакинска победа започнаха и европейската квалификация. Джеко, Пянич и компания са фаворити срещу “Елините“. Прогноза 1.

Норвегия – Швеция
Европейски квалификации
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 2.55
Сигурност – 6/10
Норвегия е също страшно силен домакин. Трите победи в Лигата на Нациите бяха основната причина да изместят България от първото място. Включвайки и мачовете от световните квалификации, те са в серия от пет поредни домакински победи. Също така, те са и в серия от пет поредни домакинства без отбелязан гол. “Викингите“ показаха добра игра в първия кръг на “Местая“ и не се дадоха никак лесно на домакините Испания. Швеция играят колебливо в контролите и официалните си мачове след Световното, така че очакваме победа за отбора на Ларс Лагербак. Прогноза 1.

Румъния – Фарьорските острови
Европейски квалификации
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Румъния започна с поражение евроквалификациите, но това със сигурност не ги е отказало от битката за Европейското. Ако днес не победят обаче, шансовете бързо-бързо ще бъдат стопени до минимум. Фарьорските острови е противник, който може и да затрудни някои отбори в домакинствата си, но като гост срещу сериозен тим като румънския не виждаме как ще направи нещо. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Ирландия – Грузия
Европейски квалификации
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Грузия изкара целите световни квалификации без да спечели победа, но водените от Владимир Вайс играчи се реваншираха на запалените грузински фенове с почти перфектна кампания в Лигата на Нациите – 5 победи и 1 равенство. Доминацията срещу Казахстан, Латвия и Андора е положителен знак за този тим, но, когато срещу тях се изправи съперник от по-висок ранг, си проличава липсата на класа. Така и в домакинството на Швейцария в първия кръг те бяха разнебитени с 25 удара към тяхната врата в мач, завършил в крайна сметка 2:0 за “Кръстоносците“. Ирландия е също квалитетен отбор, който, макар и извън най-добра форма, трябва да спечели срещу Грузия у дома. Прогноза 1.