Прогнози за 26.03.2020 г.

Швеция | Приятелски мач
Калмар - Йонкьопингс Содра
6:00 pm
Мачовете от шведските първенства бяха отменени като всички останали, но на отборите все още им е позволено да играят приятелски мачове. Играещият в елита отбор на Калмар е домакин на Йонкьопингс Содра в най-интересния от тях. Домакините не се представяха много добре миналия сезон и стигнаха до бараж за оцеляване, но там си свършиха работата отлично и запазиха мястото си в елита. Йонкьопингс беше близо до този бараж, но слабите изяви в края на сезона ги лишиха от възможността. Гостите се представиха много слабо и в мачовете си след края на редовния сезон - в приятелските мачове, а след това и за купата. В един от мачовете за купата гостуваха на Калмар и загубиха с 5:0. След това отново гостуваха на Хакен и паднаха с 6:1. С оглед на тези резултати очакваме лесен успех за Калмар. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

1.50

Сигурност: 90%
Швеция | Приятелски мач
Маркаридс - Делари ИФ
7:45 pm
Докато Маркаридс е във Дивизия 2 на шведския футбол, Делари е още по-надолу забит в аматьорските дивизии. Такива отбори трудно успяват да направят пробив в гостувания на по-силни съперници и ще се доверим на домакините. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

1.70

Сигурност: 80%
Швеция | Приятелски мач
ИФ Вастер - ИК Вирго
9:00 pm
В този мач предимството е за гостите, които са в по-предна лига и поне на хартия трябва да притежават по-добър отбор, макар че е трудно да се достигне до информация за отбори толкова назад във футболните дивизии. Опитът на по-високо равнище обаче трябва да им е достатъчен да се справят. Прогноза 2.

Прогноза

2

Коефициент

1.60

Сигурност: 80%