Прогнози за 26.04.2019 г.

Черно море – Лудогорец
България
Час – 18:15
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
След като ЦСКА-София отпадна от Купата на България, вече е ясно, че четвъртият в първенството няма да играе бараж за Лига Европа, а това от своя страна означава, че Черно море, Берое и Ботев Пловдив ще играят само за здраве до края на сезона в Първа Лига. Домакините нямат какво да постигнат до края, но същото не важи за Лудогорец, които са на само пет точки пред ЦСКА-София и дори техният треньор заяви, че този аванс въобще не го успокоява. “Орлите“ победиха Черно море в 5 от последните 6 мача и би трябвало да го сторят и сега с оглед на конюктурата на двубоя. Прогноза 2.

Левски – Берое
България
Час – 20:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Поради същата причина ще заложим за успех на Левски, които се борят поне за второто място в класирането, което дава право на директно участие в Европа. Те изостават на шест точки от вечния си съперник, но имат много по-лека програма и дори мнозина ги считат за фаворити. Берое не се представя добре от началото на плейофите, а вече ще бъдат и демотивирани след умирането на надеждата за участие в Европа. Прогноза 1.

Ливърпул – Хъдърсфийлд
Англия
Час – 22:00
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Като си говорим за мотивация и демотивация, Ливърпул е един от най-мотивираните отбори в Европа, а Хъдърсфийлд – един от най-демотивираните. Спечелилите 9 победи в последните си 9 мача “Мърсисайдци“ се борят за трофеи на два фронта и нямат никакво право на пропуск срещу последния Хъдърсфийлд, който е с 14 точки за цялата кампания и с отдавна срутени шансове за оцеляване. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Бордо – Лион
Франция
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Лион заема третото място в Лига 1, което означава участие в плейофите на Шампионска лига. “Хлапетата“ са между чука и наковалнята и могат както да надминат Лил за второто място, така и да загубят третото от Сент Етиен или Марсилия. Бордо е 14-ти в класирането и също страда от липсата на цели за гонене до края. След като се успокоиха за оцеляването си, “Жирондинците“ направиха 2 поредни загуби. Прогноза 2.