Прогнози за 26.04.2020 г.

Беларус | Висша лига
ФК Слуцк - Белшина Бобруйск
2:00 pm
Слуцк направиха успешен старт, но очакваме в този мач да им е по-трудно заради стила на противника. В почти всички мачове през този сезон, съперниците на Слуцк играеха открит и атакуващ футбол, което беше в тяхна изгода, защото домакините са много силни на контраатака. Само Витебск действаха дефанзивно и Слуцк имаха много проблеми в този мач. Белшина опитаха да атакуват в първия кръг, но не се получи и след това коренно промениха стила. Смятаме, че тук има подходящите обстоятелства гостите да вземат точка или повече. Прогноза двоен шанс Х2.

Прогноза

Х2

Коефициент

2.00

Сигурност: 60%
Беларус | Висша лига
Торпедо Жодино - Рух Брест
4:00 pm
Торпедо Жодино е труден отбор за побеждава и още от миналия сезон правят не малко страхотни мачове. Те са един от най-добре представящите се тимове и са един от отборите, които делят първото място. Рух Брест е отбор, идващ от втора дивизия. Той показва постоянство и за 5 мача е с голова разлика 2:2. Няма да е лесно на домакините да пробият отбраната на противника, но все пак ги виждаме като победители. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

2.00

Сигурност: 60%
Беларус | Висша лига
Ислоч - ФК Витебск
6:00 pm
Витебск е също отбор, който поне през този сезон е труден за побеждаване. Те направиха само 1 слаб мач, а в останалите 4 допуснаха общо едва 1 гол. По този начин те също имат 10 точки и също делят първата позиция. Ислоч е с 2 загуби в последните 3 мача и с 3 поражения от последните 4 двубоя с Витебск. Прогноза двоен шанс Х2.

Прогноза

Х2

Коефициент

1.65

Сигурност: 80%