Футболни прогнози за днес

Бохемиън – Спарта Прага
Чехия
Час – 17:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Чешкото първенство завършва малко по-късно от повечето европейски шампионати, но днес ще бъде сложен и неговия край. В един от мачовете Спарта Прага излиза, за да извоюва мястото си в Лига Европа срещу намиращия се в серия от 6 поредни мача без победа тим на Бохемиън. Спарта, от своя страна, ще излязат днес със самочувствието на отбор с три поредни победи. Прогноза 2.

Яблонец – Словачко
Чехия
Час – 17:00
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Яблонец е също отбор, който се нуждае от победа за участието си в Европа, докато противникът им не се бори за нищо. Четирите поредни победи на домакините, три от които са с хендикап, са ни достатъчни да очакваме убедителна победа срещу този съперник, който заема не до там престижното 11-о място в класирането. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Баник Острава – Збройовка Бърно
Чехия
Час – 17:00
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Баник Острава имат късмета да изиграят най-важния си мач за сезона срещу отбор, който вече гарантирано ще изпадне от първата дивизия. А мачът е толкова важен за домакините, защото само победата ще им осигури оставане в дивизията. Те правят доста силна заключителна част на сезона, а могат да се похвалят и с победа с разлика като гост на Збройовка от първия полусезон. Прогноза 1 с азитаски хендикап -1,5 гола.

Дукла Прага – Виктория Пилзен
Чехия
Час – 17:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
И за двата отбора не останаха цели за гонене в края на сезона, тъй като Дукла Прага от няколко кръга вече си осигуриха оцеляването, а Витория Пилзен е сигурен шампион на страната. Търсейки чисто футболната логика, Виктория Пилзен трябва да спечели спокойно, защото е отборът с много повече умения в редиците си. Шампионите победиха днешния си противник в четири поредни двубоя, а този от настоящия сезон бе спечелен с 4:0. Прогноза 2.