Футболни прогнози с добра успеваемост

Австралия – Перу
Световно първенство
Час- 17:00
Прогноза – 1
Топ Коефициент – 3.00
Сигурност – 5/10
Австралия е една от най-приятните изненади на Световното първенство от гледна точка на игра, въпреки че малшансът им попречи да съберат по-голям актив от тази една точка, която имат към момента. Те обаче все още имат шанс да се класират напред и това ще се случи, ако победят днес, а Франция победи Дания. Перу пък нямат никакъв шанс за квалификация. Това не означава, че ще се дадат без бой, но “Кенгуратата“ ще бъдат по-мотивирания отбор. Прогноза 1.

Дания – Франция
Световно първенство
Час- 17:00
Прогноза – 1
Коефициент – 4.50
Сигурност – 4/10
Няма да се учудим, ако Франция тактично оставят победата на “Червения динамит“ днес, за да избегнат евентуалния осминафинал срещу Аржентина. Дания от своя страна нямат време за тънки сметки и трябва да се борят за победата на всяка цена, защото класирането им напред е все още далеч от сигурно. Прогноза 1.

Исландия – Хърватия
Световно първенство
Час- 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Исландия ще трябва да гонят задължителен успех срещу Хърватия, след като изпуснаха златния си шанс срещу Нигерия в миналия кръг. Като знаем какво показаха “Шахматистите“ в мачовете си до сега, едва ли “Викингите“ имат сериозен шанс да победят, доста по-вероятно е да се случи точно обратното. Прогноза 2.

Нигерия – Аржентина
Световно първенство
Час- 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Въпреки очевидно слабата игра на Аржентина, все пак си мислим, че ще спечелят последния си мач и ще изстрадат продължаването си напред. Според нас, Нигерия е най-удобния отбор за Лионел Меси и компания, тъй като нито има толкова здрава и мотивирана защита като Исландия, нито толкова креативни играчи в халфовата линия и нападение като Хърватия. Прогноза 2.