Квалификации за Шампионска лига

Партизани – Ред Бул Залцбург
Квалификации за Шампионска лига
Час – 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Албанският Партизани (и особено техният вратар, който вкара дузпа и спаси три) направиха чудеса от храброст във втория предварителен кръг, но едва ли походът им Шампионската лига ще може да продължи и след сблъсъците с Ред Бул Залцбург. Гостите са много сериозен тим с много сериозна европейска история в последните години. Очакваме гостите да спечелят и да си осигурят продължаването към плейофите още днес. Прогноза 2.

Шахтьор Донецк – Йънг Бойс
Квалификации за Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Шахтьор Донецк също е доказан евробоец. Украинският състав разполага с много големи звезди в отбора си, които са търсени от най-големите европейски отбори. Шахтьор през миналия сезон достигна до полуфиналите на Лига Европа, а през по-миналия до четвъртфиналите на Шампионската лига. Йънг Бойс има много по-скромна история и по-скромни възможности. В Украйна, Шахтьор би трябвало да владее напълно играта. Прогноза 1.

Аякс – ПАОК
Квалификации за Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
ПАОК преживяха много катаклизми през миналия сезон и, по мнението на повечето специалисти, въобще не са отборът, който най-много заслужаваше да намери място в Шампионската лига. Това обаче няма значение, защото отборът все пак ще играе. Въпросът е какво може да направи. Според нас, срещу Аякс няма много какво да направи. Холандците нямат загуба в официален мач в календарната 2016 г. В Гърция атмосферата ще е по-трудна, но в Холандия сме почти убедени в тяхната победа. Прогноза 1.

ФК Ростов – Андерлехт
Квалификации за Шампионска лига
Час – 21:30
Прогноза – Х
Коефициент – 3.10
Сигурност – 4/10
Андерлехт е една идея по-добрият отбор, но в Русия мачът няма да е лесен. Очакваме да видим едно миролюбиво равенство, което ще задоволи и двата отбора. Прогноза Х.