Прогнози за 26.07.2017 г.

Ред Бул Залцбург – Риека
Трети квалификационен кръг на Шампионска лига
Час – 19:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Риека със сигурност е стойностен отбор, щом успя да спечели шампионата на Хърватия, но истината е, че тази титла дойде главно заради домакинствата на отбора. Като гост, той не бе така убедителен. Срещу скъпия и отлично играещ у дома тим на Ред Бул Залцбург не вярваме хърватите да направят нещо особено. Прогноза 1.

Селтик – Розенборг
Трети квалификационен кръг на Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Селтик много често намира място в групите на Шампионската лига, като специално на “Селтик Парк“ са били съсичани едни от най-големите европейски футболни колоси. Розенборг също преди време имаше силни европейски моменти, но в последните години тимът може да се каже, че свали нивото. Определено нивото на Розенборг не отговаря на нивото на Селтик. Прогноза 1.

Ница – Аякс
Трети квалификационен кръг на Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 3.20
Сигурност – 5/10
Можем спокойно да потърсим изненадата тук с оглед на това, което показаха гостите в Европа през миналия сезон. Те стигнаха до финала на Лига Европа и впечатлиха футболните фенове и специалисти със страхотния си атакуващ футбол. От другата страна, повечето играчи на Ница нямат никакъв опит на европейската сцена. 2-ката изглежда много апетитна при този коефициент. Прогноза 2.

Марибор – Хафнафьордур
Трети квалификационен кръг на Шампионска лига
Час – 21:20
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Хафнафьордур е един от най-слабите отбори, които намериха място в този кръг на надпреварата. Очакваме доста по-класния от него тим на Марибор да си реши мача още на собствен терен. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.