Футболно прогнози за Efbet от Prognozi365

ЦСКА-София – Адмира
2-ри Квалификационен кръг на Лига Европа
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Добри изглеждат алтернативите пред ЦСКА-София преди днешния мач. Адмира е млад отбор, който със сигурност има много потенциал, но играчите на отбора са все още далеч от необходимата класа. Само преди дни те загубиха от аматьорски отбор за купата на Австрия, а изчисленията в Transfermarkt показват, че футболистите на “Армейците“ струват доста повече от тези на Адмира. На “Българска Армия“ домакините са фаворит според нас. Прогноза 1.

Алмати – АЗ Алкмаар
2-ри Квалификационен кръг на Лига Европа
Час – 18:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
АЗ Алкмаар затвори много добра кампания в холандското първенство, където завърши на трето място, плътно зад грандовете Аякс и ПСВ. Отборът записа много добри резултати и в контролите си, което ни навежда на мисълта, че са добре подготвени за днешния мач с казахстанския Алмати. Прогноза 2.

Балзан – Слован Братислава
2-ри Квалификационен кръг на Лига Европа
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Слован Братислава бяха категорични в миналия кръг срещу Милсами, печелейки с общ резултат 9:2, а сега имат съперник, чието ниво не е никак по-високо, ако въобще е по-високо. Скромният Балзан едва ли ще затрудни опитния Слован Братислава и вероятно ще се предаде още след първия мач. Прогноза 2.

Б36 Торсхавн – Бешикташ
2-ри Квалификационен кръг на Лига Европа
Час – 21:00
Прогноза – 2 (#-1,5 АХ)
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Първенството на Турция започва една седмица след реванша в Лига Европа и Бешикташ ще иска по това време да мисли изцяло за кампанията в Суперлигата. Не виждаме защо да не свършат работата си като гост на Фарьорските острови, където ще играят срещу аматьорски отбор, за който не може да става и дума да бъде сравняван с Бешикташ. Прогноза 2 с азиатски хендикап -1,5 гола.