Прогнози за 26.08.2020 г.

Русия | Висша лига
Ротор Волгоград - Спартак Москва
6:30 pm
Спартак Москва е на трето място във временното класиране след 2 победи и 2 равенства. Ротор Волгоград е на последното 16-то място след 1 равен и 3 загуби. Нищо добро не очаква новака Ротор, ако продължава в същия дух. Може би завръщането в долната Национална футболна лига изглежда най-вероятно към момента. Прогноза 2.

Прогноза

2

Коефициент

1.50

Сигурност: 90%
Русия | Висша лига
Рубин Казан - ФК Уфа
6:30 pm
Стана вече традиция мачовете между Рубин Казан и Уфа да завършват наравно - цели 5 поредни двубоя са без победител, като в 4 от тях не видяхме нито един гол. Разбира се, това не е гаранция, че ще има шесто поредно реми, но двата отбора не изглеждат кой знае колко различни в момента - равни точки и само един гол разлика в головата разлика. Прогноза Х.

Прогноза

Х

Коефициент

3.20

Сигурност: 50%
Русия | Висша лига
Краснодар - ЦСКА Москва
8:30 pm
Краснодар е много солиден домакин и допусна само две загуби у дома за целия минал сезон. Те завършиха една позиция пред ЦСКА тогава и с домакинското предимство на своя страна ни се струват фаворити. Прогноза 1 Равен Няма Залог.

Прогноза

1 ДНБ

Коефициент

1.80

Сигурност: 70%
Русия | Висша лига
Динамо Москва - Зенит
8:45 pm
Зенит е единственият отбор, който все още не е допуснал загуба на точки, но това по никакъв начин не е изненада, защото Зенит е най-добрият отбор в руския футбол в момента и то с разлика пред всички останали. Те спечелиха последните 3 мача срещу Динамо Москва с един класически резултат и два пъти по 2:0. Прогноза 2.

Прогноза

2

Коефициент

1.65

Сигурност: 80%