Прогнози за за днешните мачове.

Бърнли – Уотфорд
Англия
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.55
Сигурност – 6/10
Уотфорд показват много добра форма в последните седмици, правейки две поредни победи, последната от които срещу Манчестър Юнайтед. Уотфорд успяха тотално да надиграят „Червените дяволи“ и впечатлиха медиите с играта си. Днес Уотфорд гостуват на един отбор, който успя да събере само една точка в последните си три мача. Гостите без съмнение играят по-добре на този етап и имат по-високи шансове за успех. Прогноза 2.

Каляри – Сампдория
Италия
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Може да се каже, че Каляри играе най-атрактивният футбол извън грандовете в Италия. Домакините имат много качествени играчи и добър отборен дух, който очакваме да си проличи тази вечер. Каляри са силен домакин, а противникът им е в серия от три поредни загуби. Прогноза 1.

Кротоне – Аталанта
Италия
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Кротоне се очертават като основен фаворит за изпадане през този сезон. Новакът в Серия А определено няма състав, с който да играе на такова ниво, и това си проличава в досегашните му резултати – само една точка от началото на сезона досега. Аталанта също не е сред топ италианските отбори, но все пак имат някакво ниво, с което би трябвало да успеят да бият Кротоне, макар и като гост. Прогноза 2.

Локомотив Горна Оряховица – Левски
България
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Левски са в серия от пет поредни победи, в които головата им разлика е 13:1. От доста години „Сините“ не бяха правили толкова много поредни победи, а днес имат страхотен шанс да увеличат серията си срещу последния Локомотив Горна Оряховица, който пък е в серия от четири поредни загуби. Прогноза 2.