Прогнози за 26.10.2019 г.

Монпелие – Анже
Франция
Час – 21:00
Прогноза – 1 ДНБ
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Монпелие спечелиха последните си 4 мача подред в лигата, а Анже трябва да потърсят последния си успех като гост чак през миналия сезон. И двата отбора са в четворката на класирането по домакински мачове, но и на дъното при гостуванията, така че няма как да не дадем аванс на домакина. Прогноза 1 Равен Няма Залог.

Лион – Мец
Франция
Час – 21:00
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Лион не вкараха гол в последните 3 кръга, така че едва ли можем да разчитаме на два или три гола от техните футболисти. Отбор със скромни възможности и още по-скромни показатели в атакуващ план като Мец е малко вероятно да спомогне за излизане на оувъра. Мец нямат повече от 1 вкаран гол в нито един от последните си 5 гостувания, а в 3 от тях изобщо не отбелязаха. Прогноза Под 2,5 гола.

Лил – Бордо
Франция
Час – 18:30
Прогноза – Лил Над 1,5 гола
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Очакваме домакините да се разиграят тази вечер и да достигнат поне до 2 попадения. Те вкараха най-малко толкова във всичките си 5 домакинства през този сезон в Лига 1. Бордо е със средни показатели в защита, така че чисто статистически залогът е по-вероятно да излезе. Прогноза Лил Над 1,5 гола.

Страсбург – Ница
Франция
Час – 21:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Въпреки скорошните си разочарования, определено ни се струва, че Ница е отборът от по-висока класа. Всъщност, базирайки се на класирането, всеки отбор трябва да бъде от по-висока класа от тази на Страсбург, тъй като домакините са последни в таблицата. Вярно е, че представянето им на собствен терен далеч не е толкова лошо, но все пак е по-възможно да не победят. Прогноза двоен шанс Х2.