Прогнози от света на футбола

Белененсеш – Порто
Португалия
Час – 21:30
Прогноза – 2 (-1 ХК)
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Вторият във временното класиране Порто няма никакво право на повече грешни стъпки, защото в противен случай разликата с лидера Бенфика – в момента 5 точки – ще стане притеснително голяма. Белененсеш е удобен противник за толкова важен мач за гостите. Домакините имат само една победа в последните си шест мача, а срещу Порто нямат победа от 2002 г. Очакваме Порто да спечели и то убедително. Прогноза 2 с хендикап -1 гол.

Боавища – Спортинг
Португалия
Час – 20:15
Прогноза – 2 (-1 ХК)
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Подобен развой очакваме и от срещата на Порто тази вечер. Гостите са с равен брой точки с Порто и ще направят всичко възможно да скъсят дистанцията с Бенфика. Тимът показа добра форма през седмицата, когато за малко да вземат точка на Реал Мадрид и то с 10 човека. Боавища е съперник на много по-ниско ниво и срещу него Спортинг е сериозен фаворит за убедителна победа. Прогноза 2 с хендикап -1 гол.

Терек Грозни – Спартак Москва
Русия
Час – 17:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.70
Сигурност – 6/10
Спартак Москва правят изключителен сезон до момента и сега са на върха в класирането с актив от 34 точки, който бе сериозно подпомогнат от петте поредни победи на тима. Терек Грозни също са отбор в сравнително добра форма, но все пак нивото им на игра не достига това на противника. Терек са на четвърто място с 25 пункта. Прогноза 2.

Локомотив Пловдив – Урал
Русия
Час – 16:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Локомотив Москва е на 11-о място с актив от 16 точки, но потенциалът на отбора е много по-голям от това, което показват резултатите му. Урал е 13-ти с 10 точки на сметката си, но при този тим трудно може да се каже, че има по-сериозен потенциал – Урал е един от фаворитите за изпадане от елитната дивизия. Те спечелиха общо една точка в последните си пет мача, докато опонентът им взе последните си два домакински мача. Прогноза 1.