Сигурна футболна прогноза

Марсилия – Монпелие
Франция
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.75
Сигурност – 8/10
Седмият в класирането Марсилия излиза срещу 13-ия Монпелие. Домакините загубиха последните си два мача, но добрата новина за тях е, че противникът им също не показва добра форма, а и все още няма победа като гост след 11 изиграни гостувания. Марсилия пък е един от солидните домакини и има само едно поражение пред собствена публика и то тя бе в самото начало на сезона. Струва ни се, че на “Стад Велодром” Марсилия няма как да не са фаворити. Прогноза 1.

Вилем II – Спарта Ротердам
Холандия
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Тук ситуацията е много подобна на тази в горния мач – домакините по принцип са по-добрия отбор, и те загубиха последните си два мача, но пък противникът им има едва две точки в последните седем кръга. Важна подробност около този мач е, че Вилем II спечелиха последните си пет директни срещи със Спарта Ротердам. Прогноза 1.

Боавища – Белененсеш
Португалия
Час – 22:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Боавища играят много силно в последните седмици, като спечелиха три от последните си четири мача, а четвъртият мач е равенство като гост на лидера Бенфика, което също си е впечатляващо. Те спечелиха последните си два мача у дома срещу Белененсеш за първенство с резултат 1:0. Очакваме и днес труден мач за домакините, който обаче все пак да завърши с успех. Прогноза 1.

Фрозиноне – Бреша
Италия 2
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Фрозиноне остави добри впечатления с участието си в Серия А и сега има шанс да се завърне при най-добрите. Те са на трето място в класирането, на само три точки от лидера. Бреша също има своята история в Серия А, макар и доста по-назад във времето, но сега са много далеч от завръщането си там. Те са на 14-то място в класирането и не изглеждат като отбор с класата да се бори за нещо повече от оставане в Серия Б. Домакините са по-класния отбор, ще имат подкрепата на публиката и според нас ще победят. Прогноза 1.