Прогнози за 27.03.2017 г.

България (до 19 г.) – Босна и Херцеговина (до 19 г.)
Квалификации за ЕП
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 3.30
Сигурност – 5/10
След невероятния успех като гост на Франция в Петък, когато младите лъвчета победиха с 2:1, сега националният ни отбор до 19 г. излиза в мач срещу Босна и Херцеговина, победа в който ще осигури място на отбора на Европейското първенство. В момента, двата тима си делят първото място в групата с по четири точки. Това поколение на България разполага с много потенциал и според нас победата в петък не е единичен подвиг. Все пак, в края на миналата година, отборът победи още и Дания и Португалия. Смятаме, че на родна земя ще успеем да победим босненците. Прогноза 1.

Франция (до 19 г.) – Израел (до 19 г.)
Квалификации за ЕП
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Макар че французите загубиха от България, те винаги изваждат много силни юношески поколения и сегашното не е изключение. „Петлите“ имат много по-качествени играчи и на собствен терен не би трябвало да имат проблеми срещу израелския юношески тим. Прогноза 1.

Чехия (до 19 г.) – Австрия (до 19 г.)
Квалификации за ЕП
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.70
Сигурност – 5/10
Чехите са безапелационни до този момент в групата си и двете им победи над Унгария и Шотландия им дават отлични шансове да продължат напред. Австрийците не успяха да вземат нищо в мача си в петък, когато бяха домакини на Унгария, което показва, че отборът им не се намира в добра форма. Гостуването на силните чехи ще бъде много трудно и прогнозираме, че ще завърши със загуба за Австрия. Прогноза 1.

Шотландия (до 19 г.) – Унгария (до 19 г.)
Квалификации за ЕП
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Докато домакините загубиха и двата си мача до момента и нямат никакъв шанс за продължаване напред, победата на Унгария като гост над Австрия в петък им дава добри предпоставки да се борят за това. След като се справиха с Австрия, би трябвало да се справят и с аутсайдера в групата Шотландия. Прогноза 2.