Прогнози за мачовете днес

Германия – Бразилия
Приятелски мач
Час – 21:45
Прогноза – И двата отбора да отбележат
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Германия срещу Бразилия е най-интересният двубой от програмата на днешните международни контроли. В този мач всичко може да се случи, но това, което ни се струва най-малко вероятно, е някой от двата отбора да не успее да вкара гол. Германия е вкарала поне един гол в 15 от последните си 16 мача, а Бразилия – в 15 от последните си 18 мача. Прогноза “И двата отбора да отбележат“.

Русия – Франция
Приятелски мач
Час – 18:50
Прогноза – 2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Русия продължава да се представя неубедително в контролните срещи, които играе. Домакините в днешния мач и на Мондиала не успяха да спечелят нито една от последните си четири контроли, като дори не победиха и тима на Иран. Франция загуби сензационно контролата си срещу Колумбия в петък, но въпреки това си остава един от най-силните отбори в света, който спокойно може да спечели гостуването си в Санкт Петербург. Прогноза 2.

Инвърнес – Дънди Юнайтед
Шотландия 2
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
Дънди Юнайтед спечели последните си 3 визити на Инвърнес и се бори за място в зоната на плейофите, каквото в момента притежава. Домакините в днешния мач пък се представят доста по-слабо и се борят за оцеляването си. Везните се накланят сериозно в посоката на Дънди Юнайтед. Прогноза 2.

Сейнт Мирън – Дъмбартън
Шотландия 2
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Сейнт Мирън е убедителният лидер в тази дивизия с 11 точки аванс пред втория Ливингстън и мач по-малко. Домакините правят пълна доминация на дивизията и в последните 13 кръга имат 11 победи. Дъмбартън пък е на предпоследното 9-о място и ще се бори с Инвърнес за излизане от опасната зона. Разликата в класите е голяма и няма как да не даде отражение. Прогноза 1.