Прогнози за 27.03.2019 г.

Сейнт Джонстън – Сейнт Мирън
Шотландия
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Сейнт Джонстън в момента се намира в най-слабата си форма за целия сезон, заради която имат едва 1 точка в последните 8 кръга. Сейнт Мирън пък е в един от малкото периоди през този сезон, в които играе футбол на прилично ниво и гостите имат 1 загуба в последните 4 мача. Преди два месеца Сейнт Джонстън щяха да са абсолютен фаворит за трите точки, но сега Сейнт Мирън имат много добри шансове за реми или победа. Прогноза двоен шанс Х2.

Харогейт – Салфорд Сити
Англия Национална лига
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 3.20
Сигурност – 5/10
Добри шансове при много добър коефициент даваме и на Салфорд Сити, които вече нямат допуснат гол в близо 500 игрови минути. Желязната защита на гостите ги поставя вече в позиция да са на една ръка разстояние от директната промоция. Салфорд Сити имат 3 поредни победи над Харогейт, докато домакините тъкмо прекъснаха силната си поредица и имат равенство и загуба в последните два кръга. Прогноза 2.

Дарлингтън – Честър
Англия Национална лига Север
Час – 21:45
Прогноза – И двата отбора да отбележат – Да
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Повечето равностойни мачове, в които играят Дарлингтън и Честър, завършват с голове и в двете врати – нещо, което като цяло е типично за ниските нива на британския футбол. Статистическият на анализ показва, че има много висока вероятност и в този мач да видим разнопосочни попадения. Прогноза И двата отбора да отбележат – Да.