Прогнози за 27.06.2017 г.

ФК Лахти – ХИФК Хелзинки
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – Х
Коефициент – 3.00
Сигурност – 4/10
И двата тима имат необичайно висок процент на ремитата и в преките си двубои, и в мачовете си от началото на сезона. ФК Лахти завършиха наравно в 8 от 13-те си мача от началото на кампанията, докато ХИФК имат 6 ремита в 14 двубоя. Що се отнася до преките двубои, там те имат 3 равенства в последните 4 мача помежду си. Прогноза Х.

ИФК Мариехамн – ФК Интер
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – Х
Коефициент – 3.20
Сигурност – 4/10
И в другия мач от първенството на Финландия, който се играе днес, виждаме голям шанс нито един от двата тима да не достигне до победата. Те са много равностойни и равностойността им се доказва от позициите им в класирането – Те са един до друг със само една точка разлика. Равностойни бяха и последните им директни срещи – трите последни двубоя между ИФК Мариехамн и ФК Интер за първенство не излъчиха победител. Прогноза Х.

Старт – Арендал Футбол
Норвегия 2
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
В мач от второто ниво на футбола в Норвегия, един срещу друг се изправят отборите на Старт и Арендал Футбол. Домакините дълги години бяха част от елитната дивизия на страната, но през миналия сезон изпаднаха, като сега се опитват да се върнат при най-силните отбори в Норвегия. Гостите пък влязоха от третата дивизия и са на път да се върнат там, след като са на последно място в класирането. Старт е отборът с по-големи амбиции и възможности и за нас той е категоричният фаворит тази вечер. Прогноза 1.

ТНС – ФК Европа
1-ви квалификационен кръг на Шампионска лига
Час – 21:00
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Очакваме шампионът на Уелс да бъде категоричен срещу първенеца на Гибралтар ФК Европа. През миналия сезон, ТНС преминаха лесно този кръг и се изправиха в следващия срещу силния тим на Апоел Никозия, където се представиха достойно, но отпаднаха. Смятаме, че и тази година домакините няма да имат проблеми в преодоляването на първия квалификационен кръг, тъй като ФК Европа от Гибралтар е един от най-слабите отбори в турнира, ако не и най-слабият. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.