Футболни прогнози от специалисти

Мексико – Швеция
Световно първенство
Час- 17:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
Със сигурност шведите са приели доста тежко загубата от Германия в последната минута, която ги принуждава днес задължително да търсят победата срещу толкова силно играещия отбор на Мексико. Мексиканците показаха колко опасни могат да бъдат в нападение и колко добре се възползват от празните пространства, които скандинавците със сигурност ще оставят в търсене на задължителните три точки. Прогноза 1.

Южна Корея – Германия
Световно първенство
Час- 17:00
Прогноза – 2 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
За да е на 100% сигурно продължаването на Германия, отборът на Йоаким Льов трябва да спечели с най-малко два гола в днешния мач. Това не изглежда толкова трудно постижимо срещу най-слабия отбор в тази група, който вече има две загуби на сметката си. Прогноза 2 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Сърбия – Бразилия
Световно първенство
Час- 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Сърбия е още един отбор, който бе много близо до продължаването напред, но изпусна победата в последните минути в миналия кръг и сега ще трябва на всяка цена да победи супер фаворита Бразилия. “Селесао“ също е отбор, който много обича празните пространства със своите експлозивни и невероятно технични футболисти. Смятаме, че пътят на западните ни съседи ще свърши със загуба от Бразилия. Прогноза 2.

Швейцария – Коста Рика
Световно първенство
Час- 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.75
Сигурност – 7/10
В другия мач от групата, записалия равен с Бразилия и победа над Сърбия отбор на Швейцария излиза за три точки в мача си срещу Коста Рика. Класирането все още не е на 100% сигурно за този отбор и “Кръстоносците“ нямат право на никакво отпускане. Ако не се отпуснат, разликата в класите няма да позволи да не спечелят. Прогноза 1.