Прогнози за 27.06.2019 г.

Германия U21 – Румъния U21
Европейско първенство до 21 г.
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Германия спечели своята група на Европейското на гърба на почти две години, в които нямат нито една загуба, и спечелена квалификационна група за младежкото Европейско с 10 точки разлика пред противниците си. С това искаме да кажем, че “Бундестимът“ разполага със също толкова солиден и безапелационен отбор, с какъвто традиционно се славят и при мъжете. Не може да се каже, че Румъния са незаслужено на полуфиналите, напротив, но определено те не са толкова доминиращи в представянето си, а и това е нормално, все пак Румъния може да избира от много по-малко играчи. Участието на северните ни съседи на този етап е голям успех за техния футбол, но смятаме, че това е техният максимум. Прогноза 1.

Испания U21 – Франция U21
Европейско първенство до 21 г.
Час – 22:00
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Голям мач се заформи на другия полуфинал, където суперталантите на Испания и Франция ще се сборят за място на финала. Испания тръгна с тежка загуба от Италия, но двете победи след това над Полша и Белгия и една грешка на Италия им помогна да спечелят групата и да играят на този полуфинал. Като изключим мача с Италия, “Ла Фурия“ имат 6 поредни мача с максимум 1 допуснат гол. 6 поредни мача с под 2 допуснати гола имат и “Петлите“. Очевидно това са два отлично подготвени тактически отбори и, особено в толкова важен мач, залагаме за Под 2,5 гола.

Сенегал – Алжир
Купа на Африканските Нации
Час – 20:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.10
Сигурност – 4/10
Сенегал и Алжир започнаха с победи с по 2:0 Купата на Африканските Нации, след като и двата тима направиха силни приятелски мачове и силна квалификационна кампания за купата преди това. Това е един от мачовете, в които колкото и да търсиш фаворит, не можеш да го намериш. Напълно възможно е да си разделят по 1 точка, която ще е достатъчна за класирането им напред. Прогноза Х.

Кения – Танзания
Купа на Африканските Нации
Час – 23:00
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
В небесата е коефициентът за поне 3 гола на мача с участието на Кения и Танзания, което не е голяма изненада, вземайки предвид дефанзивния стил на двата отбора, но сега ситуацията е такава, че само победата им оставя реални шансове за продължаване напред. Кенийците и танзанийците ще атакуват за победата и това е доста вероятно да доведе до голове. Прогноза Над 2,5 гола.