Прогнози за 27.07.2017 г.

Евертън – Ружомберок
Трети квалификационен кръг на Лига Европа
Час – 22:05
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Евертън би трябвало да няма проблеми да прегази отбора на Ружомберок, който се класира за този етап с големи мъки и в двата кръга до момента. На “Карамелите“ не всяка година им се отдава шанса да се борят за място в Европа, така че не смятаме, че ще подценят двубоя. Те показаха отлична домакинска форма в английското първенство, побеждавайки в 9 от последните 10 мача на “Гудисън Парк“. Словашкият им съперник днес е многократно по-слаб от всеки отбор в Английската висша лига, така че очакваме лесна победа за домакините. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Ботев – Маритимо
Трети квалификационен кръг на Лига Европа
Час – 20:30
Прогноза – 1Х
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Макар името на Маритимо да звучи впечатляващо, заради което и букмейкърите дават толкова нисък коефициент за победа на гостите днес (1.90), то по оценка на специализираните сайтове играчите на двата отбора струват приблизително едни и същи пари, което означава, че разликата в класите помежду им не е толкова голяма. Ботев имат предимството не само на вярната си публика, която несъмнено ще преизпълни “Лазур“, но и на това, че вече изиграха 6 официални мача и преминаха през два кръга на Лига Европа, докато за португалците това е първи официален мач за сезон 2017/18. Прогноза двоен шанс 1Х.

Университатя Крайова – Милан
Трети квалификационен кръг на Лига Европа
Час – 21:00
Прогноза – 2 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Този мач ще бъде дебютът с екипа на Милан за преобладаващата част от “Росонерите“ и едва ли супер скъпата им селекция ще иска да се изложи срещу скромния тим на Университатя Крайова. Милан само преди няколко дни биха Байерн с 4:0 в контрола, така че всякаква футболна логика сочи, че те трябва да победят с разлика и в този мач. Прогноза 2.

Щурм Грац – Фенербахче
Трети квалификационен кръг на Лига Европа
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Във втория квалификационен кръг на Лига Европа, Щурм Грац загуби първия мач у дома от Младост Подгорица и, макар тимът да неутрализира изоставянето си в Черна гора, тази загуба си остава като черно петно за състоянието на отбора. Без съмнение, тимът на гостите разполага с много повече класа. В отбора личат имена като Симон Кяер, Мартин Шкъртел, Робин ван Перси, Валбуена и други добре познати имена. Щурм Грац няма такива класни състезатели и се смята от специалистите като пълен аутсайдер в тази двойка. Ние смятаме, че “Фенерите“ ще успеят да спечелят още първия си мач. Прогноза 2.