Прогнози за 27.07.2019 г.

Динамо Дрезден – Нюрнберг
Германия 2
Час – 14:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
Отборът на Нюрнберг от миналия сезон откровено казано не беше на нивото на Първа Бундеслига, но смятаме, че във втора ще бъдат най-малкото над средното ниво (най-вероятно и ще се борят за промоция), а Динамо Дрезден е под това ниво със своята 12-та позиция от миналата кампания. Нюрнберг запазиха до голяма степен състава си от миналия сезон, така че на терена ще има много играчи със скорошен опит в елита. Прогноза 2.

Оснабрюк – Хайденхайм
Германия 2
Час – 16:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.90
Сигурност – 6/10
Оснабрюк е новак във Втора Бундеслига, който през лятото не успя да вдигне нивото си, за да достигне поне средното за дивизията. Хайденхайм завърши на 5-то място миналия сезон и продължава да се оценява като 5-ия най-силен отбор по отношение на стойност на отбора. Класата е на страната на гостите. Прогноза 2.

Сейнт Патрик – Дъндалк
Ирландия
Час – 19:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Дъндалк, освен че има категорично преимущество в преките двубои, има и 19 точки преднина пред противника си, въпреки изиграните два мача по-малко. Шампионите от миналия сезон са се насочили към още една титла, а домакините са пети в таблицата и този път най-вероятно няма да се класират за Лига Европа. Да не споменаваме и бруталната форма на гостите в първенството, където имат 13 победи и 2 ремита в последните 15 срещи. Прогноза 2.

Слиго Роувърс – Бохемиън ФК
Ирландия
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Въпреки че остават 10 кръга до края на първенството в Ирландия, Слиго Роувърс вече няма много за какво да играят, тъй като ги делят около 15 точки до зона Европа и изпадането. Гостите обаче имат силни позиции за класиране в Лига Европа, заемайки трето място. Те са с 1 поражение в последните 7 кръга, а за период от 8 кръга Слиго имат само 1 победа. Прогноза 2.