Прогнози за 27.07.2020 г.

Швеция | Алсвенскан
Мелбю - Калмар
8:00 pm
Мелбю направи слаби мачове, но това е само в последните десетина дни - преди това тимът имаше 4 поредни победи. При Калмар отрицателната серия продължава много по-дълго време и този отбор е с 1 точка за последните 7 рунда. И така, докато Мелбю са в средата на класирането, Калмар остават на последната позиция. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

2.10

Сигурност: 60%
Швеция | Алсвенскан
Хамарби - Йоребро
8:00 pm
Виждаме този мач като по-скоро равностоен и не смятаме, че Хамарби ще имат голямото предимство, предполагано от коефициентите. Да, през миналите сезони те бяха по-добрият отбор, но моментната форма показва друго и дори домакините са по-назад в таблицата. Йоребро направи много равенства до сега (почти половината от мачовете си), така че можем да си представим едно реми днес. Прогноза Х.

Прогноза

Х

Коефициент

4.30

Сигурност: 40%
Швеция | Алсвенскан
Йостерсунд - Хелзинборг
8:00 pm
За още едно равенство ще заложим в шведското първенство тази вечер. Също както в при срещата между Хамарби и Йоребро, така и тук двата отбора са разделяни от една точка. Хелзингборг има цели 5 равенства от 10 кръга, включително и 3 поредни. При Йостерсунд имаме равенства в последните 2 кръга. Прогноза Х.

Прогноза

Х

Коефициент

3.20

Сигурност: 40%
Австралия | А-Лига
Сентръл Коуст Маринърс - Уестърн Сидни Уондърърс
8:00 pm
Уестърн Сидни Уондърърс трябва да изиграе един от най-лесните си мачове срещу затъналия в тежка криза тим на домакините, записал 1 точка за изминалите 12 кръга. Прогноза 2.

Прогноза

2

Коефициент

1.50

Сигурност: 90%