Прогнози за 27.08.2019 г.

Цървена Звезда – Йънг Бойс
Шампионска Лига Плейоф
Час – 22:00
Прогноза – Йънг Бойс да се класира
Коефициент – 2.50
Сигурност – 6/10
Цървена Звезда имаха доста късмет, за да стигнат до тук. Те бяха надиграни от Копенхаген, но Фортуна им помогна да продължат напред. Срещу Йънг Бойс също заслужаваха да загубят в мача в Швейцария, но и в този случай късметът им се усмихна, за да завършат 2:2. Все още считаме обаче Йънг Бойс за по-класният отбор и ще заложим за тяхна победа в крайния сблъсък. Време е стомната на “Звездашите“ да се счупи. Прогноза Йънг Бойс да се класира.

Краснодар – Олимпиакос
Шампионска Лига Плейоф
Час – 22:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Много тежко поражение понесоха Краснодар в Гърция. Олимпиакос спечели първата среща с 4:0 и, ако не и с толкова голям резултат, те заслужаваха без съмнение да победят. В сферата на фантастиката изглежда Краснодар да продължи напред, така че двубоят може да се счита по-скоро за протоколен. Най-вероятният изход от този мач е Олимпиакос да победи или да завърши наравно. Те правят впечатляващи неща напоследък и успехът им над Краснодар определено не е случаен. Тимът на Педро Мартинс има 13 победи и 1 равен в последните си 14 мача, а в 7 поредни срещи не е допускал гол. Прогноза двоен шанс Х2.

Розенборг – Динамо Загреб
Шампионска Лига Плейоф
Час – 22:00
Прогноза – 1Х
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Харесва ни отборът на Розенборг и очакваме добро представяне в днешния мач, след като в Хърватия паднаха с 2:0. Те обаче изиграха силен двубой и могат да съжаляват за крайния резултат. У дома те са още по-силни и този път няма да загубят. Прогноза двоен шанс 1Х.

Монпелие – Лион
Франция
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Лион спечели и двата си мача от старта на Лига 1 и то как – победата над Монако с 3:0 бе само загрявка за мача с Анже, завършил с 6:0. Е, едва ли тенденцията ще продължи и днес ще победят с 9:0, но очакваме победа за тях срещу Монпелие, които за два кръга спечелиха 1 точка и то срещу отбори, които в най-добрия случай са част от златната среда. Прогноза 2.