Прогнози за 27.08.2020 г.

Международни | Лига Европа
ЦСКА София - Сиренс
8:00 pm
ЦСКА София не е супер силен отбор, но от друга страна противникът им е толкова слаб, че дори и с такъв състав “Червените“ трябва да направят разгром. Сиренс бе новак в малтийското първенство миналия сезон и не се приема за много добър отбор дори по местните стандарти, но имаха късмета пандемията от коронавирус да прекрати шампионата и да ги завари на четвъртото място, даващо право на европейско участие. Тимът играе на изкуствена трева, което е още един голям техен пасив - както и това, че близо половин година нямат официални мачове. Прогноза 1 с азиатски хендикап -2,5 гола.

Прогноза

1 (-2,5 АХ)

Коефициент

1.80

Сигурност: 70%
Международни | Лига Европа
Искра Даниловград - Локомотив Пловдив
9:00 pm
За разлика от футбола на национално ниво, на клубно равнище българският футбол е много по-добре развит от черногорския. Искра се представиха много слабо в миналия квалификационен кръг, когато се стигна до дузпи с андорски отбор, въпреки че черногорците играха повече от 70 минути с човек повече. Локомотив е носител на две от трите купи в България за миналия сезон, така че е категоричен фаворит. Прогноза 2.

Прогноза

2

Коефициент

1.65

Сигурност: 80%
Международни | Лига Европа
Кукеши - Славия
9:00 pm
Славия е с далеч по-трудно препятствие спрямо ЦСКА и Локомотив. Кукеши е отбор с редовно участие в европейските турнири последните пет години и дори имат класиране за плейофната хаза. Славия имат само две участия в Европа за последните 25 години, в които играха срещу 3 отбора и победиха само 1 от тях. В Албания “Белите“ по-скоро няма да се справят. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

2.40

Сигурност: 60%