Ревю на футболни прогнози за Efbet

Базел – Бенфика
Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
След като загубиха в първия кръг, сега и двата отбора се нуждаят от задължителен успех, за да останат с добри шансове за излизане от групата, което ни навежда на мисълта, че ще видим атакуващ футбол, който и по принцип е характерен за тези два отбора, особено за португалците. И домакините, и гостите имат по четири оувъра в последните си пет мача, което е доказателство за нашето твърдение. Прогноза Над 2,5 гола.

ЦСКА Москва – Манчестър Юнайтед
Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Манчестър Юнайтед показват голямо израстване през последните месеци и сега някои специалисти дори определят тима на Жозе Моуриньо като един от фаворитите за “Ушатата“. ЦСКА Москва се представя на приливи и отливи, което обикновено не е достатъчно, за да се изправиш успешно срещу отбор от класата и формата на “Червените дяволи“. Прогноза 2.

Карабах – Рома
Шампионска лига
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Едва ли дебютанта Карабах ще бъде сериозен фактор в тази група. Класата на домакините е в най-добрия случай за ниво Лига Европа, което се доказа и от разгрома с 6:0 при визитата им на Челси. Рома се нуждаят от задължителна победа в този мач и смятаме, че ще я спечелят. Прогноза 2.

Ювентус – Олимпиакос
Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-0,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Успешен мач очакваме и от другия италиански тим днес – Ювентус – който може и да изглежда отслабен през този сезон, но въпреки това си остава истинско страшилище на собствен терен. Припомняме ви, че през миналия сезон Юве не спечели само един мач на своя стадион и то това се случи в мач без значение, когато титлата им вече бе гарантирана. Едва ли точно колебливия Олимпиакос ще се противопостави на “Старата госпожа“ в нейния дом. Прогноза 1.