Прогнози за 27.11.2019 г.

Ливърпул – Наполи
Шампионска Лига
Час – 22:00
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.85
Сигурност – 7/10
Наполи е в най-лошата си форма от много години насам. Играчите са във война с ръководството и нещата вероятно ще стигнат до съд, а всичко това се отразява силно на представянето им. Неаполитанци нямат победа в шест поредни мача. Около целия този тежък момент им предстои гостуване на един от най-неприятните стадиони на света, където ще ги очаква безмилостният Ливърпул, който достигна един невероятен футбол под ръководството на Юрген Клоп. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Генк – Ред Бул Залцбург
Шампионска Лига
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.55
Сигурност – 8/10
Залцбург впечатлиха в първия мач между двата тима, когато победиха с 6:2 след страхотен атакуващ футбол. Те трябва да спечелят мача, за да имат минимален шанс за класиране. Генк е най-слабият отбор в тази група и те не могат да бъдат сравнявани дори и с отбора на Генк от миналия сезон, който спечели първенството. За сравнение, сега след 15 изминали кръга те са едва 9-ти. Прогноза 2.

Славия Прага – Интер
Шампионска Лига
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.15
Сигурност – 6/10
Интересен коефициент за тима на Интер, който започва да играе все по-убедително и в последния си мач победи Торино с 3:0 като гост. Славия Прага показа възможности, но при тази линия сме длъжни да заложим за многократно по-силния тим. Прогноза 2.

Лил – Аякс
Шампионска Лига
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.85
Сигурност – 7/10
Участието на Лил в Европа на практика приключи, защото тимът ще остане последен в класирането, след като има 1 точка, докато и трите останали тима имат по 7. За останалите обаче борбата е жестока. Аякс ще направи всичко възможно да излезе с предимство преди последния кръг, когато са домакини на Валенсия. Прогноза 2.