Прогнози за 28.02.2019 г.

Валенсия – Бетис
Купа на Краля Испания
Час – 22:00
Прогноза – Под 1,5 гола
Коефициент – 3.75
Сигурност – 4/10
Под 1,5 гола е един доста рисков залог, но смятаме оправдан с оглед на това, че Валенсия и Бетис или правят много резултатен двубой помежду си, или такъв без голове или най-много с едно попадение. По този начин, в 4 от последните 8 мача имаме Под 1,5 гола, включително и 3 нулеви равенства. Смятаме че има добри предпоставки и този мач да е от нискорезултатните, тъй като срещата има безкрайно голям залог и определено ще бъде от най-важните за сезона и за двата тима. Тя ще определи кой от тях ще играе на финал за Купата на Краля, след като първия мач в Севиля завърши 2:2. Прогноза Под 1,5 гола.

Вилем II – АЗ Алкмаар
Купа на Холандия
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Вилем II сензационно победи АЗ Алкмаар на същия стадион в неделя, но смятаме, че по-класният тим на гостите ще се вдигне за по-важния мач, а именно полуфинала за местната купа. С изключение на по-слабото представяне в мача преди четири дни, АЗ Алкмаар са в отлична форма с 6 поредни победи, докато домакините преди уикенда имаха 3 поредни загуби. Прогноза 2.

Вендсисел – Брьондби
Купа на Дания
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Вендсисел започна много слабо новата година, докато Брьондби успя да спечели мач в неделя и можем да им дадем предимство в този четвъртфинал на датската купа срещу съперник, който е последен в шампиоаната. Прогноза 2.

Олимпиакос – Ламиа
Купа на Гърция
Час – 19:30
Прогноза – 2 (+1,5 АХ)
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
Ще направим залог в посока на гостуващия отбор, защото ни се струва, че коефициентите не са реални и прекалено много фаворизират домакините. Гостите са тим със страхотни резултати напоследък. Те имат 6 победи, 2 равенства и 1 загуба в последните седмици, а в началото на месеца завършиха 3:3 с Олимпиакос. Имат много добър шанс да не загубят или, ако загубят, то поне да бъде с не повече от гол разлика. Прогноза 2 с азиатски хендикап +1,5 гола.