Прогнози за 28.03.2016 г.

Уигън – Рочдейл
Англия Лига 1
Час – 15:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Уигън играят изключителен футбол през последните няколко месеца. Те нямат загуба в цели 17 поредни мача. Това ги поставя на второ място във временното класиране, което дава право на директна промоция в Чемпиъншип. Рочдейл са осми в таблицата и играят не лошо, но ще им е много трудно като гост на Уигън. Те не успяха да спечелят нищо  от домакинството си срещу този съперник през есента, едва ли ще го направи и като гост. Прогноза 1.

Донкастър – Блекпул
Англия Лига 1
Час – 17:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Дерби в дъното на класирането. Определено домакините се намират в много по-лошо състояние. Те са в серия от 6 поредни загуби, а последната им победа е от преди 14 мача. Блекпул са в далеч по-добро състояние. Те направиха равен и победа в последните си два мача. Макар и като гости, Блекпул имал всички шансове да спечелят поне точка. Прогноза двоен шанс Х2.

Крю Алекзандра – Брадфорд
Англия Лига 1
Час – 17:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Крю Алекзандра са последни в класирането и вече изглежда твърде малко вероятно да се спасят. Гостите в същото време са шести и се борят за място в плейофите. Брадфорд са в серия от три поредни победи срещу днешния си противник, като в нито една от тях не допуснаха гол. Очакваме серията да продължи. Прогноза 2.

Плимут – Йорк Сити
Англия Лига 2
Час – 17:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
В долната дивизия, Плимут с актив от 68 точки делят третото място, което дава право на директна промоция. Задържането на тази позиция обаче в никакъв случай няма да бъде лесно, така че домакините са длъжни да търсят трите точки във всеки мач, особено срещу отбори като 23-ия Йорк Сити. Йорк Сити са убедително най-слабия гост в тази дивизия, спечелвайки едва 8 точки в 19 мача. Прогноза 1.