Прогнози за 28.03.2017 г.

Боливия – Аржентина
Квалификации за СП
Час – 23:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
След слабото си начало, Аржентина влезе в серия от две поредни победи и вече е на трето място в квалификациите в зона КОНМЕБОЛ. Днес те имат доста по-леко препятствие в сравнение с последните две. Отборът на Боливия е на предпоследна позиция след 10 загуби в 13 мача и има нулеви шансове да се класират за Мондиала. Преките двубои също ни показват, че аржентинците са супер фаворити. Те имат четири поредни победи над Боливия с обща голова разлика 17:0. Прогноза 2.

Еквадор – Колумбия
Квалификации за СП
Час – 00:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Макар че букитата дават известно предимство на домакините, ние смятаме, че те грешат. Двата отбора са на съседни позиция в класирането (трета и четвърта), но Еквадор загуби мача си от миналата седмица, докато Колумбия спечели своя. Последните два официални мача между двата тима бяха взети от колумбийците. Победата като гост на Еквадор е трудно постижение, но според нас гостите поне няма да загубят. Прогноза двоен шанс Х2.

Бразилия – Парагвай
Квалификации за СП
Час – 03:45
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Бразилците показват страхотна форма и са убедителни лидери в зона КОНМЕБОЛ. “Селесао” се радват на серия от седем поредни победи в групата. В шест от тези двубои, те успяха да победят с два гола разлика. Параграй имат добри мачове срещу Бразилия в близкото минало, но срещу тази Бразилия не виждаме как ще направят нещо. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Чили – Венецуела
Квалификации за СП
Час – 01:00
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Убедителен успех очакваме и от борещия се за квота за Русия отбор на Чили в мача му срещу последния в групата Венецуела. Гостите имат само 6 спечелени точки в досегашните 13 кръга, което е ясно доказателство, че тимът е далеч от нивото на претендентите си. Алексис Санчез и компания трябва задължително да вземат трите точки днес с оглед на заплетената битка за място на Световното. Финалистът от последното издание на Копа Америка спечели последните си четири мача срещу Венецуела с резултати 2:0, 3:0, 5:0 и 4:1. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.