Актуални футболни прогнози

Сейнт Джонстън – Хамилтън
Шотландия
Час – 21:45
Прогноза – Х
Коефициент – 3.60
Сигурност – 4/10
Двата тима заемат съседни позиции в таблицата, имат равен брой точки в последните си 5 мача, а и домакинското предимство няма да бъде важен фактор, тъй като и двата отбора имат почти равен брой точки спечелени у дома и като гост. Всичко това говори, че вероятността за реми е голяма. Прогноза Х.

Ерфурт – Оснабрюк
Германия Трета лига
Час – 20:00
Прогноза – 1Х
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Домакините получават много висок коефициент от букитата, което се дължи на предпоследното им място в класирането и слабата игра през сезона, но все пак домакините спечелиха в последния кръг срещу един от лидерите в дивизията, докато гостите не се намират в силна моментна форма и записаха две поредни загуби. Ерфурт играе успешно срещу Оснабрюк – спечелиха гостуването си от първия полусезон, както и последните си две домакинства от последните два сезона. Имат добър шанс поне да не паднат и днес. Прогноза двоен шанс 1Х.

Магдебург – Цвикау
Германия Трета лига
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Магдебург е основен фаворит за промоция, като тимът е доста силен домакин, който едва ли ще срещне много затруднения срещу отбор в долната половина на таблицата, който освен това е сред най-слабите гости. Прогноза 1.