Прогнози за 28.03.2020 г.

Беларус | Висша лига
ФК Слуцк - Динамо Брест
12:00 pm
Динамо Брест изглеждаха тотално извън кондиция в първия кръг. Може би оправданието е, че загубиха няколко важни играча в паузата, но така или иначе започнаха сезона с провал за купата и равенство у дома срещу дебютанта във Висшата лига Смолевичи в първенството. При футболния отбор на Слуцк нещата също не са розови, след като основният им спонсор има проблеми, но това няма да им се отрази в близко бъдеще - заплатите се плащат, а играта на терена върви. Те не са губили нито официален мач, нито контрола от 5 месеца насам, така че считаме, че букмейкърите ги подценяват в тези трудни времена за Динамо. Прогноза двоен шанс 1Х.

Прогноза

Коефициент

2.10

Сигурност: 60%
Беларус | Висша лига
Славия Мозир - Бате Борисов
2:00 pm
Залагаме Славия да загуби с един гол разлика или да запише по-добър резултат. През миналия сезон те не се дадоха никак лесно на БАТЕ и загубиха с 1:2 след обрат през втората част. Предходното домакинство бе тежка загуба, но пък преди него Славия победи БАТЕ у дома. Сега основната причина да не вярваме в успеха на най-известния беларуски тим е случилото се в първия кръг, когато гостите загубиха тежко от скромния тим на Енергетик. Прогноза двоен шанс 1 с азиатски хендикап +1,5 гола.

Прогноза

1 (+1,5 АХ)

Коефициент

1.70

Сигурност: 80%
Беларус | Висша лига
ФК Минск - Динамо Брест
4:00 pm
ФК Минск достигна до равенства в последните два мача на своя стадион срещу градския съперник Динамо. Началото на кампанията бе перфектно за домакините, въпреки че гостуваха на Белшина Бобруйск. На собствен терен те са много по-силни, имайки 6 победи в последните 7 мача. Динамо Брест загуби у дома в първия рунд, а като гост не са печелили в 5 поредни случая. Прогноза двоен шанс 1Х.

Прогноза

Коефициент

1.60

Сигурност: 80%
Беларус | Висша лига
ФК Городея - Шахтьор Солигорск
6:00 pm
И в този двубой от Беларуската висша лига ще се доверим на отборът-домакин. И двата отбора паднаха в първия кръг от отбори от подобен калибър, но Городея бяха гости, а Шахтьор - домакини. Шахтьор Солигорск не се слави със силните си изяви като гост - 6 поредни мача без победа. Прогноза двоен шанс 1Х.

Прогноза

Коефициент

2.20

Сигурност: 60%