Еврофутбол системи

Аталанта – Ювентус
Италия
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Аталанта се намира в добра форма, но твърде често се случва отбор в поредица от силни резултати да се изправи срещу Ювентус и поредицата му да приключи. “Старата госпожа” има повече от 15 поредни победи срещу Аталанта. Смятаме, че коефициентът за гостите е твърде висок и си заслужава да се заложи на него. Прогноза 2.

Анже – Лион
Франция
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Формата на Лион не е особено добра в първенството, но пък тази на Анже определено е по-лоша – домакините са в серия от четири поредни победи. Те заемат 14-ата позиция в класирането и на практика не се борят за нищо. Лион пък е на пета позиция и се опитва да си гарантира мястото в Лига Европа. “Хлапетата” са много по-класният състав и си заслужава да заложим за тях при този коефициент. Прогноза 2.

Дунав Русе – Локомотив Пловдив
България
Час – 17:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Двата отбора започнаха по коренно различен начин участието си в шампионската група на Първа професионална лига. Дунав победиха Лудогорец и Черно море и направиха равен с Левски в София, докато Локомотив загубиха всичките си три мача. Очакваме днес отборът от град Русе да запише десетата си поредна среща без загуба с една хубава победа над разколебаните “Железничари”. Прогноза 1.

Витория Сетубал – Витория Гимараеш
Португалия
Час – 22:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Докато гостите са в серия от пет поредни победи, домакините имат само една победа в последните си 11 двубоя. Гостите, освен че са в много по-добра форма от противника си, ще бъдат и много по-нахъсания отбор, тъй като с победата в този мач ще могат да си гарантират мястото в европейските турнири през следващия сезон, докато Витория Сетубал няма за какво да играе. Прогноза 2.