Прогнози за 28.05.2018 г.

Ковънтри – Екзитър
Плейоф за влизане в Лига 1
Час – 17:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Ковънтри и Екзитър ще решат на неутрален терен кой от двата отбора ще се класира за Лига 1. Нашата насока в залозите за този мач е към отбора, който завърши на по-предно място през редовния сезон и отбора, който е с по-висок коефициент. Екзитър получава по-висока ставка от Ковънтри, но във всеки случай не ни изглежда като аутсайдер, напротив. Вероятността символичните гости да загубят в редовното време ни се струва достатъчно малка, за да заложим за двоен шанс. Прогноза Х2.

Сарпсборг – Стабек
Норвегия
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Сарпсборг започна солидно сезона и е в поредица от три поредни победи, докато Стабек има четири поражения в последните си пет мача. Включвайки във формулата и домакинското предимство, шансовете на домакините стават достатъчно високи. Прогноза 1.

Италия – Саудитска Арабия
Приятелски мач
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Въпреки че Саудитска Арабия ще играе на Световното първенство, а Италия – не, огромната разлика в класите на двата тима със сигурност не е в полза на гостите. Саудитска Арабия допусна през последната година загуби с разлика от отбори като Гана, Оман и Ирак, така че смело можем да очакваме срещата им със “Скуадра Адзура“ да завърши с лош резултат за възпитаниците на Хуан Антонио Пици. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Турция – Иран
Приятелски мач
Час – 21:15
Прогноза – 1
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
И тук ситуацията е подобна – отборът, който няма да играе в Русия, е с по-висока класа, макар и разликата да не е толкова голяма, колкото при горната двойка. Трябва да отбележим, че Иран направи добри резултати в контролите си през тази година, но победи срещу отбори като Узбекистан, Алжир и Сиера Леоне не означават, че отборът на Карлос Куейрош може да спечели и като гост в Турция. Прогноза 1.