Прогнози за 28.05.2019 г.

Витес – Утрехт
Холандия Плейоф за Лига Европа
Час – 21:45
Прогноза – Витес да се класира
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Тази вечер ще стане ясно за кой отбор ще е последното холандско място в Лига Европа. Кандидати са Витес и Утрехт, които в петък завършиха 1:1 на стадиона на Утрехт. Днес Витес ще разполага с много важното домакинско предимство. Предимство, което им помогна нито веднъж да не загубят у дома от един мач срещу Аякс от месец септември. Тази статистика е доста впечатляваща особено срещу отбор, който загуби 3 пъти в последните си 4 гостувания, както и 2 пъти подред в гостувания на Витес. Прогноза 1.

Левски – Етър
България Плейоф за Лига Европа
Час – 20:00
Прогноза – Х ПП
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Същия мач ще се изиграе и в София, където в един решителен мач Левски и Етър ще се борят за Лига Европа. Определено не очакваме много активност през първото полувреме и не смятаме, че фаворитът Левски ще пречупи лесно и бързо “Болярите“. Домакините са си напатили от подобни мачове с голямо значение, в които са били фаворити, и днес ще опипват много внимателно почвата. А Етър се доказа като способен и можещ отбор. Прогноза Х Първо Полувреме.

Льо Ман – Аячо
Бараж за Лига 2
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
В този бараж ще заложим за силната форма на Льо Ман и техните 5 поредни победи, които силно контрастират с резултатите на Аячо – 2 точки за последните 7 кръга. Прогноза 1.

Инголщад – Вехен
Бараж за Втора Бундеслига
Час – 19:15
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Тимът на гостите просто не изглежда подготвен за Втора Бундеслига. Инголщад вече победиха преди четири дни този съперник като гост и днес просто трябва да довършат започнатото у дома. Те завършиха сезона във Втора Бундеслига по феноменален начин, за да не изпаднат директно и да се доберат до баража, и едва ли ще се спънат точно когато им остава последното парче от пъзела. Прогноза 1.