Футболни прогнози за Efbet от Прогнози 365

Япония – Полша
Световно първенство
Час- 17:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.50
Сигурност – 6/10
Играта на поляците определено не върви, а и те ще бъдат пределно демотивирани след провала си в мачовете до момента и загубата на всякакви шансове за продължаване напред. Япония пък има уникалния шанс да спечели групата си. “Самураите“ са постигали такова постижение само веднъж в своята история – през 2002 г. на домакинското Световно първенство. Очакваме храбрите японци да се преборят за победата срещу обезверения тим на Полша. Прогноза 1.

Сенегал – Колумбия
Световно първенство
Час- 17:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.85
Сигурност – 7/10
Колумбия започна изключително злощастно Световното първенство, получавайки дузпа и червен картон в първите минути на първия си мач, но във втория си двубой показаха на какво са способни и размазаха Полша с 3:0 с впечатляваща игра. Игра, която според нас ще бъде достатъчна за три точки срещу тима на Сенегал, който оставя приятни впечатления с играта си, но е далеч от класата на Колумбия. Прогноза 2.

Панама – Тунис
Световно първенство
Час- 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.85
Сигурност – 7/10
Тунис изглежда малко по-малко слабия отбор от тази двойка, като те дори бяха на минути от спечелване на точка срещу Англия. Панама загуби категорично и двата си мача и към момента головата разлика на тима е 1:9 – нещо, което едва ли учудва някого, знаейки с какви играчи разполага селекционера Ернан Гомез. Прогноза 2.

Англия – Белгия
Световно първенство
Час- 21:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.15
Сигурност – 4/10
Два изключително класни, но понякога колебливи национални отбора, от които трудно може някой да даде предимство на едната или другата страна. Според нас, те ще завършат наравно и първенеца в групата ще се определи според броя на показаните картони, защо не и чрез жребий, ако в края и картоните се окажат по равно. Прогноза Х.