Прогнози за 28.06.2019 г.

Венецуела – Аржентина
Копа Америка
Час – 22:00
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.75
Сигурност – 8/10
Венецуела изкараха 2 мача и 82 минути на Копа Америка без да допуснат гол и допуснаха първото си попадение за турнира в момент, когато то вече нямаше как да им нанесе големи вреди. В първите си 2 мача те направиха 2 нулеви равенства с Перу и Бразилия. Аржентина направи 3 мача с Под 2,5 гола, така че имаме причини да очакваме да няма много голове в този четвъртфинал. Прогноза Под 2,5 гола.

Колумбия – Чили
Копа Америка
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.25
Сигурност – 6/10
Считаме Колумбия за един от скритите фаворити на Копа Америка и те за сега напълно отговарят на тези очаквания, след като завършиха на първо място с 9 точки и без допуснат гол група с участието на Аржентина. Представянето им бе отлично и на Световното първенство, където също спечелиха групата си и отпаднаха след дузпи от Англия. Отлични резултати направиха и в контролите си между Русия 2018 и Бразилия 2019. Чили е отбор, който не се класира на Световното, победите му са най-рядко срещания изход в следващите контроли и който загуби последния си мач в групата преди три дни. Прогноза 1.

Мароко – Кот д’Ивоар
Купа на Африканските Нации
Час – 20:00
Прогноза – Х
Коефициент – 2.90
Сигурност – 5/10
Фаворитите в Група D на африканския шампионат Мароко и Кот д’Ивоар взеха мачовете си от първия кръг с еднакъв резултат – 1:0. Въпреки че можем да дадем малко предимство на “Слоновете“, смятаме, че най-вероятният резултат е равенството, тъй като то ще класира и двата отбора напред и един по-спокоен мач без ожесточено съперничество ще им позволи да съхранят сили за по-важните и по-трудните мачове след групите. Прогноза Х.

Тунис – Мали
Купа на Африканските Нации
Час – 17:30
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Тунис не успя да спечели мач срещу Ангола в първия кръг и този определено слаб резултат ни кара да вярваме в тима на Мали, който започна участието си в Купата на Африканските Нации с резултат 4:1 в тяхна полза. Вярно е, че преди турнира представянето им бе доста по-слабо от това на Тунис, но сега ролите изглеждат разменени. Прогноза двоен шанс Х2.