Прогнози за 28.07.2020 г.

Италия | Серия А
Парма - Аталанта
8:30 pm
Не смятаме, че Аталанта ще удари спирачка в последните два кръга. За отбора не е едно и също дали е втори или четвърти - все пак не всяка година им се случва да се борят за сребърните медали. Всъщност, те никога не са ги печелили, така че възможността пред тях е историческа. Те гонят още един монументален успех - постигането на 100 гола в един сезон (в момента имат 96), с което ще бъдат първите от над 50 години в Италия. Така че очакваме пълна мобилизация срещу Парма и гонене на победа с поне два гола. Прогноза 2 с азиатски хендикап -1,5 АХ.

Прогноза

2 (-1,5 АХ)

Коефициент

1.80

Сигурност: 70%
Италия | Серия А
Интер - Наполи
10:45 pm
За Интер и Наполи мачът далеч не е от толкова голямо значение. Затова и очакваме те по-скоро да не играят на 100% и да мислят повече за мачовете си съответно в Лига Европа и Шампионска Лига. Коефициентът за равенство между два италиански гранда в такъв двубой ни се струва доста завишен. Прогноза Х.

Прогноза

Х

Коефициент

3.80

Сигурност: 50%
Швейцария | Суперлига
Цюрих - Сион
8:30 pm
Цюрих вече не играе за нищо, след като допусна четири поредни загуби. Сион се бори за оцеляването си и не записа поражение в пет поредни двубоя. Прогноза двоен шанс Х2.

Прогноза

Х2

Коефициент

2.00

Сигурност: 60%
Румъния | Лига I
Клуж - Ботошани
9:30 pm
Титлата в Румъния ще се реши в последната седмица на първенството, в която Клуж трябва да изиграят три мача - един повече спрямо конкурента си Университатя Крайова, но и с четири точки изоставане. В този смисъл днешната победа е задължителна. Ботошани не се представя добре в шампионската група и в последните 8 кръга има само 1 победа. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

1.50

Сигурност: 90%